OPERATIONS EN TRANSPORT

Functies van koerier tot logistiek manager of magazijnmedewerker, iedereen helpt mee voor het beheer, opslaan, organiseren en op het einde vernietigen van de informatie van onze klanten.

CONTACT GEGEVENS

work at ironmountain dot be

+32 (0)2 712 20 20

Zoek in onze vacature databank naar functies in Operations en Transport

We realiseren ons dat we ons succes danken aan de geweldige mensen die voor ons werken. Solliciteer vandaag nog wanneer jij ook een gemotiveerde, harde werker bent met een positieve instelling!

Wat zeggen onze medewerkers?

> Bekijk onze video's

"Iron Mountain is een multinationale onderneming die veel mogelijkheden geeft voor de toekomst"

Bert Data Protectie Coördinator

"Je komt in contact met veel culturen en je leert de verschillende aspecten hiervan"

Inge Commercieel Assistent

"We hebben een super leuk team en verrichten samen goed werk!"

Ken Planner & Transport

"Met een team naar doelen toewerken met succes werkt motiverend!"

Nick Scanning Supervisor

"Wat ik leuk vind is dat we dagelijks variërend werk uitvoeren"

Vaginak Record Center Specialist

Transport

Koeriers    

Logistiek en transport zijn belangrijke onderdelen binnen onze dienstverlening. Informatie wordt constant heen en weer bewogen tussen de locatie van de klant en de locatie van Iron Mountain. Om deze logistieke behoefte te faciliteren, hebben we verschillende chauffeurs in dienst. Wanneer je beschikt over de juiste rijbewijzen (B en/of C) en je wilt graag in een internationale, stabiele organisatie werken, kijk dan of er vacatures beschikaar zijn op onze vacature pagina.

Supervisors en Managers    

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en streven er daarom naar om medwerkers zoveel mogelijk binnen onze organisatie te ontwikkelen en door te laten groeien. Helaas is dat soms niet mogelijk en ontstaan er vactures binnen transport & logistiek die uitstekende kansen bieden voor kandidaten met een bewezen achtergrond op dit gebied. Wanneer je denkt over de nodige vaardigheden te beschikken, willen we je aandacht vragen voor onze openstaande vacatures.

Magazijn

Operationelen    

In onze verschillende magazijnen in België en Nederland werken specialisten op het gebied van inkomende goederen, uitgaande goederen, administratie, en data entry. Wanneer je het leuk vindt om in teamverband te werken en je werkt zeer nauwkeurig, kijk dan even bij onze vacatures. Mischien zit er een leuke uitdaging bij voor jou?

Supervisors en Managers    

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en streven er daarom naar om medewerkers zoveel mogelijk binnen onze organisatie te ontwikkelen en door te laten groeien. Helaas is dat soms niet mogelijk en ontstaan er vactures binnen transport & logistiek die uitstekende kansen bieden voor kandidaten met een bewezen achtergrond op dit gebied. Wanneer je denkt over de nodige vaardigheden te beschikken, willen we je aandacht vragen voor onze openstaande vacatures.

ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Bekijk wat onze werknemers zeggen over 'werken bij Iron Mountain' >Klik hier om de video's te zien

ONZE LOCATIES

Bekijk onze interactieve wereldkaart voor meer informatie over onze internationale activiteiten >Onze locaties